zondag 31 januari 2016

Verhuisd!

Jammergenoeg wel niet in ons nieuwe huis maar in ons tijdelijk "appartement". Nuja, jammergenoeg is overdreven. We hebben 4 slaapkamers, berging, toilet, badkamer,... ter beschikking en qua oppervlakte doen we niet onder aan hetgeen we hadden bij ons thuis.

De verhuis gaat natuurlijk gepaard met het achterlaten van ons vertrouwde nestje. Het deed heel raar om al die kamers waar een paar dagen geleden nog zoveel leven was, nu leeg en verlaten te zien. Ok, binnen een jaar hebben we een mooi huis en hebben we veel meer plaats maar het doet op dit moment toch raar. 

Met onze opgetrommelde verhuizers (waarvoor heel veel dank) en een super camionette (waarvoor ook heel veel dank) hebben we alles in 8u verhuisd. We hadden zelfs zoveel "tijd over" dat we al het één en ander hebben afgebroken (lees: glas uithalen,...). Kwestie van met een beetje voorsprong maandag te kunnen starten :p.

Hieronder een paar foto's om de sfeer op te snuiven:

Oude keuken voor verbouwing
Onze keuken - let vooral op de mooie blauwe bescherming op de zijkant die er nog steeds ophing (nu pas gezien toen het fornuis weg was...)

Oude living voor verbouwing
Onze zitruimte en toekomstige slaapkamer - allemaal heel gezellig en knus

Oude eetruimte voor verbouwing
Onze eetkamer - mensen met een teveel aan verbeelding zien hier al een mooie bureau in.

Berging voor verbouwing
De berging die eigenlijk gewoon berging blijft (waarom verbouwen we dan eigenlijk?)

Er zijn ook al veel dingen op 2dehands verkocht geraakt en daarvan zijn er enkele de voorbije dagen opgehaald. Hopelijk hebben die mensen nog veel geluk met het fornuis en de radiator. Wij hebben ze niet meer nodig maar het is wel leuk als anderen het nog kunnen gebruiken.

Er staan trouwens nog enkele dingen te koop. Niet twijfelen als je iets nodig hebt!
(klik hier)

Straks hier nog wafelenbak en dan zijn we klaar om er morgen in te vliegen!